Montag, 22. Juli 2013

Arugula-Tomato-Sauce

A delicious lunch menu! 

Ingredients/Zutaten:
- 4 tomatoes/ Tomaten
 - 50 g arugula/ Rukola
 - 1 mushroom/ Champignon - 100 g Crème fraîche/ Crème fraîche
- salt/ Salz
- chili / Chili
- olive oil/ Olivenöl

How to do it/ So wird's gemacht:

Well, I don't have to say that you need to wash the vegetables and the arugula before slicing them into pieces. But before you slice the tomatoes, you need to put hot water over it and peel them.

Vor dem Schneiden des Gemüses muss es selbstverständlich gewaschen werden.
Die Tomaten sollten vor dem Kleinschneiden mit heißem Wasser übergossen und gehäutet werden.

Put the tomatoes in the hot pan and stir-fry them in olive oil. Then add the Crème fraîche and keep on stirring. After a couple of minutes you can add the mushroom pieces and the arugula.

Die Tomaten in Olivenöl anbraten und Crème fraîche hinzufügen, dabei bitte immer rühren. Nach einigen Minuten werden sowohl die Champignons als auch der Rukola-Salat hinzugefügt.  

Now flavor your sauce with chili and salt. After 15 minutes you can serve your food.

Die Soße kann nun mit Chili und Salz gewürzt werden. Nach 15 Minuten ist das Essen verzehrbereit.