This is my favorite lunch meal by far!
It was one of these days where I wanted to eat something healthy but also something special and interesting. So I looked into my fridge and created my "Neither Fish Nor Meat Salad". I asked myself "Fish or Meat?" My answer was clear: "What about both!"
Ingredients/Zutaten:
- green lettuce/ grüner Salat
- 4 mushrooms/ Pilze
- 1 paprika/ Paprika
- 50 gram ham/ Schinken
- 60 gram salmon/ Lachs
- pumpkin seed oil/ Kürbiskernöl
- sunflower oil/ Sonnenblumenöl
How to do it/ So wird's gemacht:
1) You need to wash the vegetables
and the green lettuce.
Gemüse und Salat bitte gründlich
waschen.
2) Slice the paprika in little pieces.
Schneide die Paprika in kleine
Stückchen.
3) Lightly braise the mushrooms and
the ham in oil, which gives a special
aroma to your ingredients.
( I chose pumpkin seed oil)
Brate sowohl Pilze als auch
Schinken kurz in Kürbiskernöl an.
Spice up your salad / So wird's angerichtet:
Now you need to arrange the lettuce on a cutting board and dress the salad with sunflower oil, vinegar, pepper and a little bit salt.
Add the ham and the paprika on top. You can put the mushrooms and the salmon around the lettuce.
Add the ham and the paprika on top. You can put the mushrooms and the salmon around the lettuce.
Nun muss nur noch der Salat auf einem Brettchen angerichtet und mit Sonnenblumenöl, Essig, etwas Pfeffer und einer Prise Salz angemacht werden. Der Schinken wird ebenfalls angebracht und die Paprikastückchen locker über dem Salat verteilt. Der Lachs wickelt sich so zu sagen um den Salat herum. Auch die Pilze können nun an der Seite angebracht werden.
ENJOY - GUTEN APPETIT
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