Donnerstag, 7. März 2013

Corn salad variations / Feldsalat in allen Variationen



I have to confess: I am addicted to corn salad

On the photo above you can see my variation, which is, let's say, a little bit "richer in calories" than the one on the second photo.

Ingredients/Zutaten:

- 150 gram field salad/ Feldsalat
- 2 or 3 cocktail tomatoes/ Cocktailtomaten
- 4 mushrooms/ Pilze
- pumpkin seed/ Kürbiskerne
- pumpkin seed oil/ Kürbiskernöl
- (sesame oil)/ Sesamöl
- sunflower oil/ Sonnenblumenöl

Well, I don't have to say that you need to wash the vegetables before slicing them into pieces (like you see in the photo). To braise the mushrooms and the seeds I chose the pumpkin oil (A delicious alternative can be sesame oil).

The salad dressing consists of vinegar, sunflower oil, salt and pepper.



Zum Anbraten der Pilze und Kürbiskerne habe ich ein Kürbiskernöl verwendet. Als Alternative wäre auch ein Sesamöl möglich.

Das Dressing hingegen bestand aus Sonnenblumenöl, Essig, Salz und Pfeffer. 




Ingredients/Zutaten:

- 150 gram field salad/ Feldsalat
- other lettuce (if you want to)/ diverser anderer Salat (falls erwünscht)
- 0,5 paprika / Paprika
- sunflower oil/ Sonnenblumenöl
- 50 gram feta cheese/Schafskäse

This salad is not really hard to prepare. The dressing is like the dressing I have used for the other salad.

Dieser Salat wird mit demselben Salat angemacht wie der Salat auf dem ersten Bild. 




~ ENJOY - GUTEN APPETIT ~

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen